Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren.
Mocht er onverhoopt binnen onze garantietermijn van twee maanden iets gebeuren, laat het ons weten. Dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.

Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Laat het ons weten via info@siliwoods.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Je kan geen aanspraak maken op de garantie als je zelf met losse materialen iets hebt gemaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van het door jezelf gemaakte/herstelde product. Ook als je een product bij ons hebt gekocht en deze zelf hebt aangepast, geldt de garantie niet.

De garantie geldt wel op bijvoorbeeld de houten ringen die breken tijdens transport of gebruik en op knoopjes die door gebruik losser gaan zitten. We doen ons best dit zo zorgvuldig mogelijk te maken.

Klachten

Wij hopen uiteraard dat je tevreden bent met je aankoop.
Mocht je onverhoopt toch ergens ontevreden over zijn, dan vernemen wij dit graag.
We raden dan ook aan om je klacht(en) eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@siliwoods.nl of het invullen van onderstaand contact formulier.

Hopelijk komen we er samen uit :).

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht